Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség bérlőknek Bérleti szerződés Megváltoztathatók az adatok az aláírt Bérleti szerződésben?
Kategóriák

Megváltoztathatók az adatok az aláírt Bérleti szerződésben?

A cikket a 8. 7. 2021 oldalon frissítették.

Igen, kivételes esetekben, lehetséges megváltoztatni az adatokat a már aláírt (és érvényes) Bérleti szerződésben.

A leggyakoribb változtatások a Bérleti szerződésben amit a bérlők kérnek az alábbiak:

Korábbi vagy későbbi beköltözés

Akár hamarabb vagy később akar beköltözni mint a megállapodott időpont, szükséges rögzíteni. Csak az ügyfélszolgálatunk tudja megváltoztatni a Bérleti szerződés kezdő időpontját. Azonban, először szükséges megbeszélnie a tulajdonossal - csak az ő beleegyezése alapján tehetjük meg a változtatást. Tehát, mielőtt megkeresi az ügyfélszolgálatot, kérje a tulajdonos beleegyezését valamilyen igazolással (például egy képernyőfotó a chat-ről ahol a tulajdonos hozzájárult a változtatásokhoz).

Az igazolás alapján, a jelenlegi Bérleti szerződésről az aláírás levételre kerül és a kezdő időpont meg lesz változtatva. Ezután a rendszer kérni fogja, hogy írja újra alá a jogosultsági kóddal, hasonlóan az első aláíráshoz - ezután, a Bérleti szerződés érvényessé válhat. Ha megfizette az első bérleti díjat, akkor nincs további teendője. 

Az ügyfélszolgálatot elérheti ezen a címen [email protected]

Tartózkodás meghosszabbítása

Ahogy megváltoztathatja a beköltözés vagy a kiköltözés időpontját komolyabb probléma nélkül, hasonlóan egyszerűen lehetséges a bérlés meghosszabbítása is. Különböző okai vannak a hosszabbításnak, de tény, hogy a tulajdonosoknak nincs problémájuk a bérlés meghosszabbításával, ha a lakás elérhető a kért időtartamban.

Azonban, ebben az esetben is, szükséges megbeszélni közvetlenül a tulajdonossal, aki egyszerűen meghosszabbíthatja a bérlést a Flatio applikációban az ügyfélszolgálat nélkül.

Más lakótársak rögzítése

Jelenleg, nem tudunk hozzáadni más személyt/személyeket a Bérleti szerződéshez a rendszerünkben. Azonban, kezelheti az ő/ők tartózkodását a bérelt lakásban a Bérleti szerződéshez készített kiegészítéssel. Tehát, ha szükséges más/mások tartózkodását kezelnie, keresse a tulajdonost, aki a Flatio applikációban elkészítheti a kiegészítést.

Egyéb változtatások

Szükséges más változtatás a Bérleti szerződésben? Például, megváltoztatni az adatokat a szerződésben vagy bármi más? Lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal ezen a címen [email protected].