Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség bérlőknek Foglalási kérelem Hogyan foglalhatom le a kiválasztott lakást?
Kategóriák

Hogyan foglalhatom le a kiválasztott lakást?

A cikket a 15. 5. 2024 oldalon frissítették.

A Flatio-n keresztül való szállás bérléshez, szükséges a foglalási kérelem elkészítése. Miután ezt megtette, a tulajdonosnak 24 órája van arra, hogy elfogadja vagy elutasítsa a kérelmét. A döntés főként attól függ, mennyi információt oszt meg magáról a profiljában, amit a foglalási kérelem benyújtása előtt vagy akár után is befejezhet. Minél több információt oszt meg, annál nagyobb az esélye, hogy a foglalást elfogadják.

Foglalási kérelem

A foglalási kérelem benyújtása egyszerű! Miután kiválasztotta a szállást, amelyet le szeretne foglalni, menjen a foglalási dobozhoz, amely a hirdetés részleteinek jobb oldalán található. Be kell írnia a tartózkodása időpontjait, majd a "Folytatás" gombbal tovább léphet.

Az új oldalon látni fogja a foglalás összefoglalóját, és meg kell adnia néhány további információt, amely a foglalási kérelem benyújtásához szükséges. Ebben a lépésben beírhat egy kedvezménykódot a szolgáltatási díjra, ha kapott ilyet.

1. Kapcsolattartási információ

Ha még nem hozott létre profilt a Flatio-n, itt választhat, hogy normál vagy üzleti profilt szeretne.

Ezután meg kell adnia a magáról szóló alapvető információkat (vagy a cége adatait), beleértve a kapcsolattartási adatait. Ne aggódjon, a telefonszámát vagy e-mail címét nem osztjuk meg az ingatlantulajdonossal, amíg Ön alá nem írja a bérleti szerződést! Azonban ezeket a kommunikációhoz és a foglalási kérelemről szóló frissítések küldéséhez használjuk, és ezek szolgálnak a Bérleményeim webalkalmazásba történő bejelentkezési adataiként. Ezért fontos, hogy a helyes információkat adja meg.

2. Önről

Ez a rész kulcsfontosságú a tulajdonosok számára. Osszon meg annyi információt, amennyit csak lehet, és ne felejtse el megemlíteni az összes személyt, aki a szálláson tartózkodni fog. A rövid bemutatkozások elutasításhoz vezethetnek, mivel a tulajdonosnak több információra lehet szüksége a pozitív döntéshez.

3. Foglalás megerősítése

A foglalás benyújtása előtt el kell fogadnia a Felhasználási Feltételeinket és a személyes adatok kezelését. Feliratkozhat a különleges hírlevelünkre is, amely még különlegesebb promóciós kedvezményeket tartalmaz.

Ezután klikkelhet a "Foglalási kérelem küldése" gombra, amely után a tulajdonos értesítést kap a foglalásáról és áttekinti azt. Eközben kiemelten ajánljuk, hogy befejezze a profilját, így a tulajdonos rendelkezésére állnak az összes fontos információk, és gyorsan jóváhagyhatja a kérelmét.