Megváltoztathatók az adatok az érvényes Bérleti szerződésben? - Flatio
Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség bérlőknek Bérleti szerződés Megváltoztathatók az adatok az érvényes Bérleti szerződésben?
Kategóriák

Megváltoztathatók az adatok az érvényes Bérleti szerződésben?

A cikket a 16. 7. 2024 oldalon frissítették.

Kell-e valamit módosítani egy már érvényes bérleti szerződésen? Ebben a cikkben elolvashatja, hogyan lehet ezt megoldani!

Igen, kivételes esetekben lehetséges az adatok módosítása még egy érvényes bérleti szerződésben is.

A bérleti szerződésben bérlőink által leggyakrabban kért módosítások a következők:

A beköltözési dátum megváltoztatása

Ha Ön és a bérbeadója megegyeznek a beköltözés korábbi vagy későbbi dátumában, akkor fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálati csapatunkkal, akik közvetlenül módosíthatják a kezdési dátumot egy érvényes bérleti szerződésben. Kérjük, vegye figyelembe a következőket:

  • Mivel minden változtatást mindkét szerződő félnek (azaz Önnek és a bérbeadójának) jóvá kell hagynia, szükség lesz arra, hogy bizonyítékot szolgáltasson a bérbeadója jóváhagyásáról (például a beszélgetés képernyőképét, amelyben a bérbeadó beleegyezett a változtatásokba).
  • E bizonyíték alapján a jelenlegi bérleti szerződésen lévő aláírás eltávolításra kerül, és a bérleti szerződés kezdési dátuma megváltozik. Ezután újra alá kell írnia a bérleti szerződést egy hitelesítő kóddal, ahogyan azt korábban is tette. Miután újra aláírta a bérleti szerződést, a változás érvénybe lép.

A kiköltözési dátum megváltoztatása

A kiköltözési dátum megváltoztatása nagyon egyszerű! Ha ki kell költöznie:

  • KORÁBBAN, mint eredetileg megállapodtak, Ön vagy a bérbeadója létrehozhatja a megfelelő megszűntetést. Minden részletet elolvashat a megszűntetés típusairól és sajátosságaikról ebben a cikkben.
  • KÉSŐBB, mint eredetileg megállapodtak, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a bérbeadójával. Ha Ők egyetértenek a változtatással, Ők könnyedén létrehozhatnak egy bérleti szerződés kiterjesztést, amely módosításként jelenik meg a bérletében. Miután létrehozták, csak alá kell írnia egy hitelesítő kóddal, hogy hivatalosan is érvényes legyen.

További személyek hozzáadása a bérleti szerződéshez

Bár nem lehetséges több személyt bevenni a bérleti szerződésbe, minden további bérlő és személyes adatai szerepelhetnek egy módosításban, amely a bérlet hivatalos része, még a vízumirodák által is elfogadva.

Ezért, ha szüksége van arra, hogy más bérlők hivatalosan szerepeljenek a bérletben, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a bérbeadójával, aki létrehozhatja a módosítást a Flatio profilján. Hogy milyen információt kell neki adnia és hogyan működik mindez, olvassa el ezt a cikket.


Megjegyzés: Ha szeretne bármi mást megváltoztatni a bérleten, és nem biztos, hogyan kell eljárnia, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálati csapatunkkal, és mi végigvezetjük Önt a megfelelő lépéseken.