Mi befolyásolja a hirdetésem pozícióját a platformon? (Hirdetés pontszáma útmutató) - Flatio
Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
Segítség Menü Segítség a bérbeadóknak Hogyan működik a Flatio és miért tér meg Mi befolyásolja a hirdetésem pozícióját a platformon? (Hirdetés pontszáma útmutató)
Kategóriák

Mi befolyásolja a hirdetésem pozícióját a platformon? (Hirdetés pontszáma útmutató)

A cikket a 11. 9. 2024 oldalon frissítették.

Olvassa el ezt a cikket, hogy lássa, mi befolyásolja a hirdetései láthatóságát, és hogyan növelheti potenciálisan a foglalások számát!

A Flatio-nál szorosan figyelemmel kísérjük minden bérbeadó tevékenységét, hogy biztosítsuk a transzparenciát és a tisztességet. Minden bérbeadónkat egyenlően értékeljük, ezért szabványosított irányelveket alkalmazunk, hogy mindenki élvezhesse az előnyöket, mint például a több foglalás és a prioritásos hirdetések.

A rugalmas tartózkodás legfontosabb aspektusai alapján létrehoztunk egy "hirdetés pontszáma" rendszert, amely minden hirdetésnek egy adott pozíciót ad a platformunkon.

A hirdetés pontszámát leginkább befolyásoló tényezők a következők:

  1. Jóváhagyási index - Az összes beérkezett foglalásból elfogadott foglalások százalékos aránya.
    • Ez az index figyelembe veszi a engedély nélkül elutasított foglalásokat is, amelyek csökkentik az összindexet és ezáltal a hirdetés pontszámát, ami a hirdetések pozíciójának csökkenését eredményezi a platformunkon.
  2. Foglalási válaszidő - Az átlagos idő, amíg válaszol egy foglalási kérelemre, függetlenül attól, hogy elfogadja vagy elutasítja azt.
    • Ezzel kapcsolatban a foglalás lejárata is számít. Ha nem reagál a foglalási kérelemre a 24 órás időszakon belül, és hagyja, hogy lejárjon, a hirdetései pozíciói jelentősen csökkennek.
  3. Üzenet válaszidő - Az átlagos idő, amíg válaszol a bérlők üzeneteire.

Ezt a 3 fő jellemző nyilvános és mindenki számára látható. A bérlők megtekinthetik őket a bérbeadó profiljában, míg Ön nyomon követheti őket a Bérbeadásaim profil Faliújságján.

Aztán vannak még további tényezők is, amelyek befolyásolják a hirdetés pontszámát. Bár külön-külön kevesebb súlyuk van, mint a fő tényezőknek, összeadva nagy hatással lehetnek. Ilyenek például:

  • Az ingatlanról és a bérbeadói teljesítményéről szóló értékelések - Minden bérlő által benyújtott értékelési pontszám hozzájárul az összes hirdetés pontszámához.
  • A bérlők értékelése a tartózkodásuk után - Az Ön által benyújtott bérlői értékelések százalékos aránya. Minél több értékelést tölt ki, annál jobb.
  • Az ingatlan és a profil részletei - Megnézzük, hogy mennyi információt adott meg magáról és az ingatlanról. Ezenkívül a következő attribútumokat jutalmazzuk:
    • Nincs szükség kaucióra
    • Engedélyezett Rental Insurance
    • Teljes HD fotók az ingatlanról
    • Feltöltött profilfotó
    • A WiFi sebességét a speedtest.net eredménye igazolja
    • Barátságos (7 nap) lemondási feltételek
    • Beállított foglalási hosszúság kedvezmények
  • A bérleti szerződés megszüntetése a beköltözés előtt az Ön részéről - Ez az egyik legproblémásabb megszüntetés, ami sok frusztrációt okoz a bérlőnek. Ha a kezdő dátumtól érvényes bérleti szerződést indokolatlan ok nélkül Ön megszünteti a bérlő beköltözése előtt, a hirdetés pozíciója jelentősen csökken.

És ha teljesen új a Flatio-nál, ne aggódjon! Ezt is figyelembe vesszük, és az alapértelmezett beállításait automatikusan úgy állítjuk be, hogy előnyt élvezzen, így nem kerül a hírdetési lista végére. Ugyanez vonatkozik a korábbi foglalások nélküli hirdetésekre és azokra a hirdetésekre, amelyek már egy ideje nem kaptak foglalást.

Kínálunk különleges promóciókat is, amelyek ideiglenesen az első oldalra helyezik a hirdetését. Tehát ha úgy dönt, hogy csökkenti a bérleti díjat, értesítsen minket a [email protected] címen, és kiemelten népszerűsítjük ezt a változást!