Albérlet València 1 167 385 Ft/hónap, Valencia - Flatio
Bejelentkezés bérlőként Bejelentkezés tulajdonosként Bejelentkezés cégként
StayProtection + Stay Benefits

Great 120m² Apt Near Turia & City of Arts+Parking

4 személynek
2 Bedrooms
2 Bathrooms
120 m2
Wifi
Felszerelt
átlag 1 167 385 Ft
/ 30 nap
beleértve a szolgáltatás-díjakat és az internetet
StayProtection
Stay Benefits

Az Ön tartózkodását ebben az ingatlanban a StayProtection csomagunk fedezi, amely tartalmazza a Stay Benefits csomagot! Bővebben

Bérelhető lakások - València
translation

A leírás az eredeti nyelven jelenik meg.

Fordítás

A leírás automatikusan le lett fordítva.

Eredeti nyelv megjelenítése

Spacious apartment with 120qm centrally located in the heart of Penya-roja (Camins al grau), one of the most exclusive neighbourhoods of Valencia. The apartment is close to Palau de la Musica, Turia Gardens and the City of Arts. Free parking is available on the property. This is the perfect place to stay in Valencia for the long term and feel comfortable and at home!

The space
This apartment is located in Penya-roja (Camins al grau), one of the most exclusive neighbourhoods of Valencia. You can reach the apartment via an elevator which brings you to the 7th floor.

When you enter the flat you will be standing in a cozy hallway where you can hang your jacket. In the hallway you can also find one of the two bathrooms.

In this bathroom you can find all necessities such as a shower with shower gel and shampoo provided for you, a toilet and fresh towels for your stay.

When you go further into the flat you will end up in the spacious living room. The big windows let a lot of light into the apartment and make the room very bright. However, you also have the opportunity to use the electrical awning to prevent the sun from shining into the room, which is very helpful on hot days. In addition, there is air conditioning so that you always have the perfect temperature. In the living room you can find a round table where you can have great meals or spend cozy evenings with a glass of wine and playing a boardgame which is provided for your entertainment. If you prefer watching TV or reading a book, you can do this while relaxing on the big couch which can also be converted into a sofa bed for more space and comfortable nights. More entertainment that is available is toys and books for the younger guests, so no one will be bored!

From the living room you can reach the spacious and fully equipped kitchen. This room is perfect for great cooking sessions since it includes all necessary equipment and utensils. You can find a fridge, freezer, dishwasher, oven, kettle, Nespresso coffee machine, toaster, blender, pots and pans, plates, bowls, cups, glasses and wine glasses. Having so much space invites you for cooking delicious meals or dancing in the kitchen. If you prefer it a little bit calmer, the small TV in the kitchen is great for entertaining meals with your family or alone. Next to the kitchen there is a gallery with the washing machine.

When you leave the kitchen and continue on your right, you will reach the remaining rooms of the apartment. On your left there are two super cozy bedrooms with double beds. In both bedrooms you can find a 150x190 m bed, a closet and dresser to store your clothes. To always be able to regulate the temperature for a perfect night of sleep, both bedrooms feature air conditioning.

From the bedrooms you quickly reach the second bathroom of the apartment on your left. Just like in the other bathroom, you have a shower, sink and toilet as well as shampoo, shower gel, hand soap and fresh towels. In addition, there is also a bidet.

The last but not least room in the apartment is the office. This space provides the perfect opportunity for working remotely while being in the beautiful city of Valecia! It has a desk and two ergonomic chairs. This, in combination with the fast WIFI, is a great office space to get your work done!

Free parking is available on-site which allows you to be independent and explore all the nice places in and around Valencia.

The apartment is very central which is an ideal starting point to reach the most visitable places in the city. Within 3 minutes walking you are at Palau de la Musica and the Turia Gardens. The Turia is a nine-kilometre-long park and great for long walks or bike rides. This green space is also nice for having a picnic, going for a run or visiting Parc Gulliver for great fun for the younger guests. From the apartment it is also not far to the City of Arts. You have all the services close by, such as a pharmacy, supermarkets, a city bus stop 50 meters away to go to the beach and fantastic places to eat breakfast in front of the apartment!

Book your stay now and unlock a place of comfort, convenience, and endless adventures!

*The cleaning cost refers to the cleaning of the apartment after departure.

You will have access to the entire place.

Tágas lakás 120qm központi helyen található a Penya-roja (Camins al grau) szívében, Valencia egyik legexkluzívabb negyedében. A lakás közel van a Palau de la Musica, a Turia Gardens és a Művészetek Városa közelében. Az ingatlanon ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre. Ez a tökéletes hely, hogy hosszú távon maradjon Valenciában, és kényelmesen és otthon érezze magát!

A helyiség
Ez az apartman Penya-roja (Camins al grau), Valencia egyik legexkluzívabb negyedében található. A lakást egy lifttel érheti el, amely a 7. emeletre visz.

Amikor belép a lakásba, egy hangulatos előszobában fog állni, ahol felakaszthatja a kabátját. Az előszobában található a két fürdőszoba egyike is.

Ebben a fürdőszobában minden szükséges dolgot megtalál, mint például a zuhanyzót zuhanyzselével és samponnal, amelyet az Ön számára biztosítanak, egy WC-t és friss törölközőket az Ön tartózkodásához.

Ha tovább megy a lakásba, akkor a tágas nappaliban fog kikötni. A nagy ablakok sok fényt engednek be a lakásba, és nagyon világosá teszik a szobát. Ugyanakkor lehetősége van arra is, hogy az elektromos napellenzőt használja, hogy megakadályozza, hogy a nap besüssön a szobába, ami nagyon hasznos a forró napokon. Ezenkívül van légkondicionáló, így mindig tökéletes hőmérsékletet biztosít. A nappaliban talál egy kerek asztalt, ahol nagyszerű ételeket fogyaszthat, vagy hangulatos estéket tölthet egy pohár borral és egy társasjátékkal, amelyet az Ön szórakoztatására biztosítanak. Ha inkább tévét néz vagy könyvet olvas, akkor ezt megteheti, miközben pihen a nagy kanapén, amely kanapévá is átalakítható a nagyobb hely és a kényelmes éjszakák érdekében. További szórakozás, amely rendelkezésre áll, játékok és könyvek a fiatalabb vendégek számára, így senki sem fog unatkozni!

A nappaliból elérheti a tágas és teljesen felszerelt konyhát. Ez a helyiség tökéletes a nagyszerű főzési ülésekhez, mivel minden szükséges felszerelést és eszközt tartalmaz. Található hűtőszekrény, fagyasztó, mosogatógép, sütő, vízforraló, Nespresso kávéfőző, kenyérpirító, turmixgép, edények, tányérok, tálak, csészék, poharak és borospoharak. Ennyi hely meghívja Önt a konyhában finom ételek főzésére vagy táncra. Ha inkább egy kicsit nyugodtabb, a konyhában található kis TV nagyszerű a családdal vagy egyedül végzett szórakoztató étkezésekhez. A konyha mellett található egy galéria a mosógéppel.

Ha elhagyja a konyhát, és jobbra halad tovább, eléri a lakás többi helyiségét. Balra található két szuper hangulatos hálószoba franciaággyal. Mindkét hálószobában 150x190 m-es ágy, szekrény és komód található a ruhák tárolására. Ahhoz, hogy mindig szabályozni tudja a hőmérsékletet a tökéletes éjszakai alvás érdekében, mindkét hálószoba légkondicionálóval rendelkezik.

A hálószobákból gyorsan elérheti a bal oldalon található lakás második fürdőszobáját. A másik fürdőszobához hasonlóan itt is van zuhanyzó, mosdó és WC, valamint sampon, tusfürdő, kéziszappan és friss törölközők. Ezenkívül van egy bidé is.

A lakás utolsó, de nem utolsósorban az iroda helyisége. Ez a helyiség tökéletes lehetőséget biztosít a távmunkára, miközben a gyönyörű Valecia városában tartózkodik! Egy íróasztallal és két ergonomikus székkel rendelkezik. Ez, a gyors WIFI-vel kombinálva, egy nagyszerű irodahelyiség a munka elvégzéséhez!

A helyszínen ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre, ami lehetővé teszi, hogy független legyen, és felfedezze az összes szép helyet Valenciában és környékén.

Az apartman nagyon központi helyen található, ami ideális kiindulópont a város leglátogatottabb helyeinek eléréséhez. A Palau de la Musica és a Turia kertek 3 perc sétával elérhetőek. A Turia egy kilenc kilométer hosszú park, és nagyszerű hosszú sétákhoz vagy kerékpártúrákhoz. Ez a zöld terület piknikezésre, futásra vagy a Parc Gulliver meglátogatására is alkalmas, ahol a kisebbek remekül szórakozhatnak. Az apartmantól nincs messze a Művészetek Városa sem. Minden szolgáltatás a közelben van, mint például gyógyszertár, szupermarketek, egy városi buszmegálló 50 méterre, hogy menjen a strandra, és fantasztikus helyeket reggelizni a lakás előtt!

Foglaljon szállást most, és nyissa meg a kényelem, a kényelem és a végtelen kalandok helyét!

*A takarítási költség a lakás távozás utáni takarítására vonatkozik.

Az egész helyhez hozzáférhet.

Többet megjeleníteni
Internet sebesség a távoli munkához vagy szórakozáshoz

Letöltés

N/A Mbps

Feltöltés

N/A Mbps

A Bérbeadó még nem töltötte ki az internet sebességet. Kérje meg, hogy tisztázza ezt.

Felszereltség
Alap bútorok
Kinyitható kanapé
Kanapé
Székek
Étkezőasztal
Tárgyalóasztal
Íróasztal
Gardrób
Öltözködőasztal
Bejárható gardrób
Szekrény
Tükör
Mosási alapvető szükségletek & Ágynemű rendelkezésre áll
Teljesen előkészített ágyak
Mosógép
Törülközők
Ruhaszárító gép
Vasaló
Vasalódeszka
Ruhaszárító
Tisztítási lehetőségek
Edényekhez való szivacs
Seprű
Felmosó
Vödör
Mosogatószer
Tisztító kendő
Univerzális tisztítószer
Porszívó
Robot porszívó
Rendszeres takarítási szolgáltatás (a bérleti díjban foglalt)
Konyhai alapanyagok
Étkészlet és evőeszközök
Főzőedények
Poharak
Bögrék
Fagyasztó
Hűtőszekrény
Mikrohullámú sütő
Sütő
Mosogatógép
Elektromos vízforraló
Kenyérpirító
Turmixgép
Kávéfőző
Elektromos eszközök
Légkondícionálás
Mobilklíma
Apple TV
Chromecast
TV
Beamer/projektor
Hajszárító
Vízmelegítő (forróvíz-bojler)
Lassú tűzhely
Elektromos főzőlap
Gáz főzőlap
Borhűtő
Jégkészítő
Playstation
Xbox
Nintendo
Egyéb játék konzol
Robot fűnyíró
Fűnyíró
Nyomtató
Szkenner
Építési ügyek
Erkély
Terasz
Központi fűtés
Elektromos fűtés
Gyermekeknek
Baba kiságy
Gyerekágy
Etető szék
Elektronikus bébiszitter
Légzésfigyelő
Babakocsi
WC-ülőke
Bili
Babamosdó
Pelenkázóasztal
Hokedli
Játékok
Játszótér (kültéri)
Biztonsági eszközök
Biztonsági zár
Biztonsági bejárati ajtó
Füstjelző
Szénmonoxid jelző
Széf
Standard ajtózár
Szúnyogháló
Ablak rovarhálók
Elsősegélycsomag
Előfizetések (az árban)
Kábel televízió
Netflix
HBO MAX
Amazon Prime
Apple TV+
Disney+
Hulu
YouTube TV
Spotify
Reggeli
Valami extra
Kandalló
Billiárd
Barbecue grillsütő
Medence
Fa hordós pezsgőfürdő
Jetted pezsgőfürdő (jacuzzi)
Szauna
Garázs
Kerékpárok
Megközelíthetőség
Akadálymentes hozzáférés
Lift
Zuhanyzó fogantyú
Zuhany ülőke
Zuhanyzó szék
Lépcsőlift
Többet megjeleníteni
Szobák és felszereltség
Shower icon
Hálószoba
10 m2
Nem átjárható
Felszereltség mutatása
Shower icon
Hálószoba 2
10 m2
Nem átjárható
Felszereltség mutatása
Living room icon
Nappali
Kitchen icon
Konyha
Bérlés feltételei
Bérletí díj és illetékek Mikor és mennyit fizetek?
1 167 385 Ft
Kaució/letét
0 Ft
Szolgáltatások és internet
bérleti díj tartalmazza
Szolgáltatási díj
Szabad ettől a dátumtól
Min. bérleti időtartam
30 days
A bérlet maximális hossza
180 days
Szabad ettől a dátumtól
16.12.2024
Szabályok
Dohányzás tilos
Háziállatok tartása tilos
Bulizás nem megengedett
Beköltözési és kiköltözési időpontok
Beköltözés ideje
15:00
Kiköltözés ideje
10:00
StayProtection Bérlőknek

Minden alkalommal, amikor a Flatio-n keresztül bérel, automatikusan fedezi Önt a StayProtection csomagunk.

  • Beköltözés Garancia
    biztosítva, hogy mindig lesz hol megszállnod, még akkor is, ha nem minden megy a tervek szerint
  • Kiegyensúlyozott, vízumbarát bérleti szerződés
    egyenlő jogok biztosítása és nagy rugalmasság adása a tartózkodásához
  • Betétmentes politika
    a jelentős előzetes letétek pénzügyi terhének megszüntetése
  • 100%-os pénzvédelem
    amely garantálja, hogy tranzakciói mindig biztonságosak és csalástól mentesek.
  • Heti 7 napos támogatás
    amely a bérlés teljes időtartama alatt az Ön rendelkezésére áll
Stay Benefits

Ha lefoglalja ezt az ingatlant, akkor a Stay Benefits - az AXA által támogatott egyedülálló ajánlat - kiterjesztett védelmet is élvezhet! Az alábbiakat tartalmazza ez a csomag:

  • Felelősségbiztosítás
    fedezetet nyújt, ha véletlenül kárt okoz
  • Segítségnyújtási szolgáltatások
    a tartózkodás során felmerülő esetleges problémákra, mint például az internetszolgáltatás megszakadása, közüzemi hibák (áram, gáz, fűtés), eldugult ajtó vagy háztartási gépek meghibásodása
Felmondási szabályok
Szigorú (30 nap)
A foglalást a költözés előtt 30 nappal ingyenesen lemondhatja. Olvassa el a részletesebb lemondási szabályzatot.
Végleges árak. A Flatio-n nincsenek rejtett költségek. A bérleti díj már tartalmazza a közüzemi szolgáltatásokat és a Wi-Fi-t.
Ingyenes lemondás. Az ajánlatra Szigorú (30-napos) lemondási feltételek vonatkoznak. Olvassa el a lemondási szabályzatot
Beköltözési Garancia. Akár 7 napig fedezünk egy tartalék szállást, ha az ingatlan nem lenne rendben. Bővebben
Hitelesített bérleti szerződés. Otthona kényelméből olvassa el a szerződést online. Szerződés olvasása
A hirdetés elérhetősége
A hirdetett lakás elérhetőségének ellenőrzése
A tulajdonosról
Freehost V. 4.6
Flatio-nál Augusztus óta 2022
Üzenet válaszidő: 7h
Jóváhagyási arány: 87 %
Foglalási válaszidő: 10h
A környék hőse
Tapasztalt bérbeadó
We are a managment company with more than 5 years experience in rentals in Valencia. We provide quality service and attention to detail, to make sure our guests enjoy their stays in our apartments.
Többet a tulajdonosról
Van kérdése?
Nem minden világos, vagy több információra van szüksége? Küldjön kérdést a tulajdonosnak!

Freehost általában 7 óra belül válaszol az üzenetekre.

Hol fog lakni
A lakás környezetének megtekintése
Parkolóhely - lefoglalva
1 perc
Metró
15 perc
Tömegközlekedés
1 perc
Élelmiszerbolt
2 perc
Bár
1 perc
Étterem
1 perc
Gyógyszertár
1 perc
Gyakori kérdések
Mi a legrövidebb bérleti időszak?
A minimális tartózkodási időtartam 1 hónap. Tekintse meg a többi bérlési feltételt.
Mi a leghosszabb bérleti időszak?
A maximális tartózkodási időtartam 6 hónap. Tekintse meg a többi bérlési feltételt.
5 ok amiért ezeket a lakásokat válassza a Flatio-n
Vége a személyes lakásnézőknek, a stressznek és csalódásnak! Az egész ügyintézés azonnal végrehajtható.
Megkapja a Flatio támogatást a bérlés teljes időtartama alatt.
A teljes szerződést olvassa el most, a foglalás előtt.
A fizetés teljesen biztonságos. Cégünk regisztrálva van a Cseh Nemzeti Banknál. Fizethet kártyával is.
Az ingatlanügynökségekhez képest átlagosan 400 EUR-t takaríthat meg.
Gyakori kérdések
Mi történik a lakás foglalás után?

A foglalási kérelem elküdése után a tulajdonos kap egy üzenetet, hogy ön érdklődik a szállásért. Ettől a pillanattól van 24 órája arra, hogy az ön kérelmét jóváhagya vagy elutasítsa.

A lakástulajdonosokot leginkább az érdekli, hogy mi van az érdeklődő adatlapján. Azért nefelejtse el leírni minden fontos infromációt, hozzá adni képet, vagy még videót is csinálni. Ez vonzóvá teszi önt a tulajdonosnál és nagyobb az esély hogy jóváhagya a foglalást.

Mi a lakás standard felszereltsége?
Minden lakáshirdetésnek a Flatio oldalon meg kell felelnie egy szabványnak. A tulajdonosoktól igényeljük a teljes berendezést minden lakásban, beleértve az edényeket vagy az internetkapcsolatot is.
Mi az a középtávú bérlet?
Középtávú albérletek 1 egész 6 hónapig tartanak. A legtöbb tulajdonos hosszú vagy csak néhány napig adgya ki a lakást. Középtávú albérletet találni Flatio nelkül többnyire nem olyan egyszerű.
Elolvashatom a szerződés még a foglalás előtt?

Megtekintheti a bérleti szerződést előre és online minden egyes ajánlatnál. Az aláírás után megtalálja az alkalmazásban Bérleményeim.

Amikor Flatio-n keresztül bérletet foglal, nem kell aggódnia, hogy a szerződés hátrányos lenne az ön számára. A szerződések úgy vannak leírva, hogy ne kelljen aggódnia és nyugodságban lakhasson. Ezek egységes szerződések, amelyeket minden bérbeadó a Flatio-nál használ.

Megnézhetem a kiválasztott albérletet mielőtt aláírom a bérleti szerződést?

Az Ön ideje értékes. Ezért tettük lehetővé a virtuális túrákat az oldalunkon, hogy a Flatio-n hirdetett lakásokat a saját otthona kényelméből meg tudja nézni.

Ha nem elérhető virtuális túra a kiválasztott szálláshoz, akkor kapcsolatba léphet a Bérbeadóval és megkérdezheti, hogy személyesen megnézheti e a kiadó lakást.

Abban az esetben, ha beköltözik, és a bérelt szállás nem egyezik a Flatio-n található információkkal, jelezze mihamarabb!

Ha az elállás feltételei teljesülnek, és a bérbeadó nem tudja azonnal orvosolni a problémát, lehetősége van a bérleti szerződéstől elállni a teljes visszatérítéssel. Aktívan segítünk az alternatív szállás megtalálásában, és Ön mellett maradunk, amíg minden teljesen meg nem oldódik.

A beköltözési garanciánkkal kapcsolatos feltételeket és minden részletet ebben a cikkben olvashat el a Súgóban.

Milyen fizetési módszereket használhatok?
A FLATIO oldalon kiválasszthatja a fizetési módzert, ami a legjobban megfelel.Lehetséges fizetni kártyával, a GoPay fizetési átjárón keresztül és banki átutalással. Egyszerűen válassza ki mi a legkényelmesebb önnek.
Hogyan mondhatom le a foglalást?

A foglalás felmondásának a lehetősége attól függ, hogy milyen fázisban van a foglalás.

A foglalás még várja a tulajdonos jóváhagyását? Ilyenkor egyszerűen törölheti a foglalást a Bérleményeim web applikációban!

Ha, a tulajdonos már jóváhagyta a foglalást, de Önnek már nem aktuális a foglalás, akkor csak a Flatio ügyfélszolgálat törölheti 24 órán belül a jóváhagyástól. Ezután, a foglalás törölhető a tulajdonos által is.

Jóváhagyott foglalása és érvényes szerződése is van? Azért, hogy INGYENESEN törölhesse a foglalást, lépjen kapcsolatba a Flatio ügyfélszolgálattal jóval a szerződés kezdete előtt (a konkrét időtartam függ a felmondási szabályok típusától).

További ajánlatok, amelyek tetszhetnek Önnek

Ne csüggedjen, ha ez a lakás nem illik hozzád tökéletesen. Más lehetőségeink is vannak. A Flatio sok más kiadó apartmant kínál València területén, amelyek tökéletesek az Ön számára. Akár hangulatos stúdiót, akár tágas apartmant keres, a Flatio a legjobb olcsó szállást kínálja Önnek València területén.

A legjobb az egészben az, hogy lehetőség szerint mindegyik kaució nélkül van, egységes bérleti szerződésük van, amely védi Önt, és az árban foglalt rezsikkel nincsenek rejtett díjak, amelyek meglephetnének.

A Flatio részletes listákat, kiváló minőségű fényképeket, a bérlők őszinte véleményét és minden olyan információt is kínál, amelyre szüksége van a megalapozott döntés meghozatalához. Kezdje tehát a keresést még ma, és fedezze fel València legjobb lakásait a Flatio.com segítségével.

StayProtection + Stay Benefits
3. 10. - 1. 11. (30 nap)
32 848 Ft / éjszaka
Minden közüzemi szolgáltatás benne van
StayProtection + Stay Benefits Bérlő által-Igazolt
26. 11. - 25. 12. (30 nap)
33 500 Ft / éjszaka
Minden közüzemi szolgáltatás benne van
Foglalási kérelem készítése